Екоспільнота
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Події

      09 грудня 2015 року відбулось засідання Громадської ради природоохоронних організацій, яка є дорадчим органом при Департаменті. Одним із питань, що розглядались під час засідання, був огляд результатів звернень ради до органів центральної влади. Зокрема, Мінприроди України підтримало пропозиції щодо необхідності внесення змін до чинного законодавства у частині більш чіткого визначення відповідального за самовільне випалювання сухої рослинності. Комітет Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування визнав необхідність подальшого удосконалення регуляторної політики, а саме процедури видачі дозволів на спецводокористування. Можна стверджувати, що саме за результатами  звернень громадськості значно покращилась у часі та якості співпраця із Державним агентством геології та надр України. А саме: дотримується термін часу відповідей та перестали надходити необґрунтовані відмови погоджень на видачу дозволів на спецводокористування. Плідним результатом звернень стало роз’яснення Мінприроди України про те, що вимоги "Правил охорони ... Читати далі »

Категория: Події | Просмотров: 455 | Добавил: tanya | Дата: 14.12.2015

 90-у річницю з часу виникнення українського юннатівського руху Вінницька обласна станція юних натуралістів відзначала в приміщенні обласної філармонії, де 16 жовтня 2015 року відбулись урочисті збори гуртківців-ветеранів та фестиваль-звіт гуртківців-сучасників.  Доля гостей дійства (а це - ряд партнерських громадських організацій, творчих спілок, органів виконавчої влади, журналістів і просто небайдужих людей) випала слушна нагода привітати усіх шанувальників цієї справи, поділитись враженнями та обміркувати плани майбутньої співпраці...

 

Категория: Події | Просмотров: 435 | Добавил: vineco | Дата: 19.10.2015 | Комментарии (0)

Відкрита країна

Що необхідно зробити в регіонах в 2015 році?

Обласні державні адміністрації спільно з громадськістю мають розробити Плани дій на 2015 рік для відкритості влади (розпорядження Кабінету Міністрів України від 26.11.2014 року)

Принципи відкритого урядування:

Категория: Події | Просмотров: 575 | Добавил: RCME | Дата: 13.07.2015

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОДОВЖЕННЯ ЗБОРУ ІДЕЙ ПРОЕКТІВ

до проекту Плану реалізації Стратегії збалансованого регіонального розвитку Вінницької області на період до 2020 року

       Запрошуємо усіх осіб зацікавлених у розвитку свого регіону, органи місцевого самоврядування, місцеві органи державної влади, громадські організації, установи та організації усіх форм власності запропонувати ідею (ї) проекту (ів), які дозволять реалізувати завдання Стратегії збалансованого регіонального розвитку Вінницької області на період до 2020 року (далі - Стратегія).

Проектну ідею терміново подати ... Читати далі »

Категория: Події | Просмотров: 553 | Добавил: RCME | Дата: 08.07.2015

 Шановні державні службовці - колеги, друзі та партнери!   Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята. Добробут людей та успішна країна неможливі без ефективної державної влади, її професійності та відповідальності. Завдяки вашим знанням та мудрості наша область стає красивішою та комфортнішою.  Саме завдяки    вашій наполегливій праці розбудовується незалежна Україна. Хай кожен день буде для Вас вдалим і радісним, осяяним зорею щастя, а на життєвому шляху Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує вас мудрістю та щастям,  тепло та затишок родинної оселі  надійно захищає від життєвих негараздів, а в майбутньому на вас чекає ще багато наповнених ко ... Читати далі »

Категория: Події | Просмотров: 476 | Добавил: tanya | Дата: 23.06.2015

   У Вінниці відбувся дводенний регіональний семінар з питань оновлення Стратегії екологічної політики України та адаптації екологічного законодавства до права Європейського Союзу. Захід організований Мініекології України за підтримки проекту технічної допомоги ЄС «Додаткова підтримка Міністерства екології та природних ресурсів України у впровадженні секторальної бюджетної підтримки».

Участь в обговоренні взяли спеціалісти облдержадміністрацій, профільних установ, науковці та представники громадських організацій з Вінницької, Житомирської, Полтавської, Черкаської, Київської та  Чернігівської областей. Основна увага під час семінарів була спрямована на розгляд змін та доповнень до Закону України «Про основні засади (стратегію) державної екологічної політики України на період до 2020 року» та їх обговор ... Читати далі »

Категория: Події | Просмотров: 471 | Добавил: tanya | Дата: 19.06.2015

« 1 2 3 4 ... 30 31 »
Google спільнота
Може бути цікаво!
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Органи влади
Актуально!
Місцева влада