Екоспільнота
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Анонси

      27-28 жовтня 2015 року в м Києві відбудеться Міжнародний форум для сталого розвитку GREEN MIND -2015. Ініціаторами Форуму  виступають Торгово-промислова палата України, Всеукраїнська громадська організація "Жива планета" та інші громадські організації за підтримки Міністерства екології та природних ресурсів України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, інших органів державної влади.  Відмінною рисою GREEN MIND є формат бізнес-форуму й чітка спрямованість на інтеграцію екологічної складової в практичне виробниче середовище з метою сталого розвитку підприємств різних галузей економіки.  В рамках Форуму передбачене проведення Всеукраїнського конкурсу "Екологічна якість і безпека".

     ... Читати далі »

Категория: Анонси | Просмотров: 674 | Добавил: tanya | Дата: 19.08.2015

 Міністерство екології та природних  ресурсів України розпочало підготовчі заходи до проведення у Міжнародному виставковому центрі EXPOGROUP Міжнародного екологічного форуму «Довкілля для України». За дорученням обласної державної адміністрації Департамент екології та природних ресурсів налагодив контакти з організаторами заходу та забезпечує сприяння  в участі усім потенційним учасникам. Крім зацікавлених підприємств та організацій традиційно у форумі будуть задіяні представники Національної академії аграрних наук України, Державної  екологічної  академії  післядипломної освіти та управління, центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України через Міністра екології та природних ресурсів України, установ природо-заповідного фонду Мінприроди, профільних закладів науки і освіти, громадських організацій, фахівці та науковці заінтересованих організацій та установ.

... Читати далі »

Категория: Анонси | Просмотров: 503 | Добавил: kostya | Дата: 04.01.2017 | Комментарии (0)

Підприємство ТОВ "Центр енергетичних технологій" пропонує  свої можливості з розчищення ставків, річок, зрошувальних і водоскидних каналів. В комплекс заходів входять, зокрема, послуги з днопоглиблювальних робіт, очищення дна водних об'єктів від побутового і будівельного сміття, розчищення з метою запобігання підтопленню під час паводків, укріплення та зміцнення берегів, благоустрій прибережної смуги.

Підприємство звертає увагу на переваги вітчизняних технологій, високу ефективність та суттєву економію фінансових ресурсів в разі їх застосування. З технолгіями, які використовуються підприємством, умовами та особливостями замовлення послуг більш детально можна ознайомитись на інтернет-ресурсі: http://www.ecology-water.com.ua/ru/

Категория: Анонси | Просмотров: 579 | Добавил: vineco | Дата: 18.12.2015

      19-20 листопада 2015 року в місті Херсон відбудеться VI Міжнародний Екологічний Форум "Чисте місто. Чиста ріка. Чиста планета". На розгляд учасників Форуму будуть представлені інноваційні проекти та досвід впровадження нових технологій у галузі раціонального використання природних ресурсів, "озеленення" національної економіки, агропромислового комплексу та органічного землеробства, освіти в інтересах сталого розвитку.
      Метою Форуму є сприяння розвитку діалогу та партнерства між суспільством і владою в питаннях ощадливого використання природних ресурсів та збереження природної спадщини.
  Відкриття Форуму відбудеться 19 листопада об 11.00 у приміщенні обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О.Гончара (м. Херсон, вул. Дніпропетровська, 2).
Довідки за телефонами; 0552263195; 0505721569; 0962036716, контактна особа – Ковальова Наталія Миколаївна. 

Категория: Анонси | Просмотров: 511 | Добавил: tanya | Дата: 13.11.2015

     28 жовтня 2015 року за підтримки Міністерства екології та природних ресурсів України стартує щорічний Всеукраїнський конкурс "До чистих джерел". Метою конкурсу є популяризація та заохочення практичної природоохоронної діяльності з охорони, поліпшення та відтворення природного стану водойм України. Учасниками конкурсу можуть бути органи місцевої виконавчої влади та місцевого самоврядування, земле- та водокористувачі, освітні заклади, засоби масової інформації, громадські організації та окремі громадяни.  Переможці будуть нагороджені цінними призами.

Більш детальну інформацію можна отримати на веб-сайті Мінприроди України за посиланням http://www.menr.gov.ua/index.php/public/dzherela.   

Категория: Анонси | Просмотров: 519 | Добавил: tanya | Дата: 12.11.2015

   В рамках Програми USAID «Лідерство в економічному врядуванні (USAID ЛЕВ)» 11 листопада 2015 року відбудеться спеціалізований семінар-практикум на тему «Поліпшення  регуляторного середовища регіону». Місце проведення: готель «Рейкарц Оптіма Вінниця», м. Вінниця, вул. Київська, 50/1; час проведення: 8:45 – 16:30 (реєстрація  о 8:15). Участь у семінарі безкоштовна.  Попередня реєстрація на семінар обов’язкова за посиланням: http://www.kse.org.ua/uk/application-forms/?form=104&application_objid=1201.

Категория: Анонси | Просмотров: 519 | Добавил: tanya | Дата: 04.11.2015

    З 10 по 13 листопада 2015 року на території Міжнародного виставкового центр, м. Київ, Броварський проспект, 15, проводитиметься XIII Міжнародний водний форум "AQUA UKRAINE-2015". Організаторами заходу є Мінприроди України, Мінрегіон України, Держводагенство України та міжнародний виставковий центр.
Проводиться у складі спеціалізованої виставки  та науково-практичних конференцій. Окремим напрямком заходу є спеціалізована виставка "Екологія підприємства", завданням якої є сприяння впровадженню найкращих світових технологій, що спрямовані на запобігання забрудненню водних ресурсів.
В останні роки ці заходи стали частиною комплексного виставкового проекту, що об’єднує низку напрямків – виставки ""Комунтех, ""Агрофорум, "Енергоефективність, Відновлювальна енергетика", "ДорТехЕкспо", "ЄвроБудЕкспо". 
Більш детальну інформацію можна отримати на веб-сайті міжнародного виставочного центру http://www.iec-expo.com.ua/aqua-ukraine-2015.html.

Категория: Анонси | Просмотров: 490 | Добавил: tanya | Дата: 29.10.2015

Інформаційне повідомлення

про проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди земельних ділянок водного фонду для рибогосподарських потреб (скачати):

Вінницький  район  - 2 лоти;  Чечельницький район  - 1 лот; Оратівськийрайон - 1 лот.

Місце і час проведення земельних торгів: Вінницька область, м. Вінниця, вул. Келецька, 63 (актова зала), 4 листопада 2015 року, об 11 годині

Категория: Анонси | Просмотров: 566 | Добавил: RCME | Дата: 22.10.2015

З 23 по 26 вересня 2015 року у Вінницькому національному технічному університеті буде проведений «V-й Всеукраїнський з’їзд екологів з міжнародною участю». Відкриття та пленарне засідання відбудеться 24 вересня о 9:30 у актовій залі ВНТУНа з’їзд запрошені представники обласної та міської влади, департаменту екології та природних ресурсів, екологічної інспекції, бізнесмени та підприємці області, а також видатні екологи України і Європи – доктори наук, професори та академіки, фахівці-екологи, аспіранти та студенти. Під час роботи розглядатимуться екологічні питання, що торкаються безпосередньо міста Вінниці та Вінницької області, а саме: переробка та утилізація промислових і побутових відходів, інженерні шляхи вирішення екологічних проблем, альтернативні (відновлювальні) джерела енергії,  екологія людини, хімія довкілля та екотоксикологія, соціально-економічні проблеми сталого розвитку, екологічна освіта, виховання, культура тощо. Із задоволенням констатуємо, що чотири попередні Всеукраїнські з’їзди екологів з міжнародною участю пройшли успішно та викликали значний позитивний резонанс для розвитку екологічної галузі Вінниці, Подільського регіону та України в цілому. ... Читати далі »

Категория: Анонси | Просмотров: 530 | Добавил: tanya | Дата: 17.09.2015

1 2 3 4 5 »
Google спільнота
Може бути цікаво!
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Органи влади
Актуально!
Місцева влада