Екоспільнота
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Прес-релізи
Конфліктна ситуація в Державному управлінні охорони навколишнього природного середовища у Вінницькій області, яка має свій початок у квітні цього року та спричинена призначенням нового керівного складу управління, в минулий понеділок набула подальшого розвитку. Цього разу з’ясування відносин у стінах державної установи не обійшлося без застосування фізичної сили, перевернутого столу та розбитого скла.
Події коментує заступник начальника управління Д’яконович Ілля Мар’янович:
„У понеділок ранком, на початку робочого дня, до нашого управління завітав колишній перший заступник начальника управління Українець Іван Ілліч”. 20 травня він був звільнений з посади наказом Мінприроди, але, у п’ятницю 03 жовтня Вінницький окружний адміністративний суд виніс постанову про поновлення Українця І.І. на посаді. Посилаючись на дану постанову, І.І.Українець висловив бажання бути присутнім на робочій нараді, яка традиційно відбувається у нас щотижня по понеділках. Я зауважив І.І.Українцю, що він зможе бути присутнім на нараді лише в тому разі, коли буде виданий відповідний наказ Мінприроди про його поновлення на роботі і він зможе виконувати обов’язки першого заступника. До того часу шановний Іван Ілліч є звичайним громадянином, а не працівником управління, і бути присутнім на нараді не має права.
Моя позиція щодо цього питання викликала у І.І.Українця шквал емоцій та погроз на адресу керівного складу управління та Міністра охорони навколишньог ... Читати далі »
Категория: Прес-релізи | Просмотров: 1027 | Добавил: vineco | Дата: 08.10.2008

« 1 2 ... 10 11 12
Google спільнота
Може бути цікаво!
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Органи влади
Актуально!
Місцева влада