Екоспільнота
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2008 » Жовтень » 8 » Лихоманка у державній установі продовжується … Що далі?
18:53
Лихоманка у державній установі продовжується … Що далі?
Конфліктна ситуація в Державному управлінні охорони навколишнього природного середовища у Вінницькій області, яка має свій початок у квітні цього року та спричинена призначенням нового керівного складу управління, в минулий понеділок набула подальшого розвитку. Цього разу з’ясування відносин у стінах державної установи не обійшлося без застосування фізичної сили, перевернутого столу та розбитого скла.
Події коментує заступник начальника управління Д’яконович Ілля Мар’янович:
„У понеділок ранком, на початку робочого дня, до нашого управління завітав колишній перший заступник начальника управління Українець Іван Ілліч”. 20 травня він був звільнений з посади наказом Мінприроди, але, у п’ятницю 03 жовтня Вінницький окружний адміністративний суд виніс постанову про поновлення Українця І.І. на посаді. Посилаючись на дану постанову, І.І.Українець висловив бажання бути присутнім на робочій нараді, яка традиційно відбувається у нас щотижня по понеділках. Я зауважив І.І.Українцю, що він зможе бути присутнім на нараді лише в тому разі, коли буде виданий відповідний наказ Мінприроди про його поновлення на роботі і він зможе виконувати обов’язки першого заступника. До того часу шановний Іван Ілліч є звичайним громадянином, а не працівником управління, і бути присутнім на нараді не має права.
Моя позиція щодо цього питання викликала у І.І.Українця шквал емоцій та погроз на адресу керівного складу управління та Міністра охорони навколишнього природного середовища України особисто. Вже на виході, в дверях на третьому поверсі, Іван Ілліч зіткнувся з громадським інспектором, який також зробив йому зауваження і попросив не вчиняти галас, не підбурювати працівників й не заважати роботі управління. У відповідь в інспектора полетів вазон, що стояв поруч на підвіконні. Думаю, що шрам від удару на підборідді інспектора буде добре видно ще декілька днів.
Цікаво, чи звільнила би О.Г.Яворська свого першого заступника за такий поганський вчинок, як шпурляння улюбленими вазонами в опонента? Окрім того, І.І.Українець, коли ми спробували його заспокоїти, намагався використати проти нас уламок скла, яке впало з перевернутого ним столу й розбилось. Ми були змушені викликати наряд міліції, щоб з допомогою правоохоронців відновити громадський порядок. Після цього І.І.Українець пішов з управління. Я вважаю, що наші відносини повинні будуватись, а конфлікти вирішуватись виключно в правовому полі. Сподіваюсь, що саме так і буде надалі.”
Категорія: Прес-релізи | Переглядів: 1028 | Додав: vineco | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Google спільнота
Може бути цікаво!
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Органи влади
Актуально!
Місцева влада