Екоспільнота
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів новин
Категория: Новини | Просмотров: 380 | Добавил: RCME | Дата: 20.11.2015

      19-20 листопада 2015 року в місті Херсон відбудеться VI Міжнародний Екологічний Форум "Чисте місто. Чиста ріка. Чиста планета". На розгляд учасників Форуму будуть представлені інноваційні проекти та досвід впровадження нових технологій у галузі раціонального використання природних ресурсів, "озеленення" національної економіки, агропромислового комплексу та органічного землеробства, освіти в інтересах сталого розвитку.
      Метою Форуму є сприяння розвитку діалогу та партнерства між суспільством і владою в питаннях ощадливого використання природних ресурсів та збереження природної спадщини.
  Відкриття Форуму відбудеться 19 листопада об 11.00 у приміщенні обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О.Гончара (м. Херсон, вул. Дніпропетровська, 2).
Довідки за телефонами; 0552263195; 0505721569; 0962036716, контактна особа – Ковальова Наталія Миколаївна. 

Категория: Анонси | Просмотров: 515 | Добавил: tanya | Дата: 13.11.2015

     28 жовтня 2015 року за підтримки Міністерства екології та природних ресурсів України стартує щорічний Всеукраїнський конкурс "До чистих джерел". Метою конкурсу є популяризація та заохочення практичної природоохоронної діяльності з охорони, поліпшення та відтворення природного стану водойм України. Учасниками конкурсу можуть бути органи місцевої виконавчої влади та місцевого самоврядування, земле- та водокористувачі, освітні заклади, засоби масової інформації, громадські організації та окремі громадяни.  Переможці будуть нагороджені цінними призами.

Більш детальну інформацію можна отримати на веб-сайті Мінприроди України за посиланням http://www.menr.gov.ua/index.php/public/dzherela.   

Категория: Анонси | Просмотров: 521 | Добавил: tanya | Дата: 12.11.2015

   В рамках Програми USAID «Лідерство в економічному врядуванні (USAID ЛЕВ)» 11 листопада 2015 року відбудеться спеціалізований семінар-практикум на тему «Поліпшення  регуляторного середовища регіону». Місце проведення: готель «Рейкарц Оптіма Вінниця», м. Вінниця, вул. Київська, 50/1; час проведення: 8:45 – 16:30 (реєстрація  о 8:15). Участь у семінарі безкоштовна.  Попередня реєстрація на семінар обов’язкова за посиланням: http://www.kse.org.ua/uk/application-forms/?form=104&application_objid=1201.

Категория: Анонси | Просмотров: 524 | Добавил: tanya | Дата: 04.11.2015

     Охорона і раціональне використання природних ресурсів є одним із завдань державного управління та місцевого самоврядування. Сучасні реалії вивели на перший план екологічні проблеми, що пов’язані із спалюванням пожнивних решток і сухої природної рослинності та створюють серйозну загрозу для здоров’я людей і навколишнього природного середовища.
Адже вогнем знищується не лише суха рослинність, але й насіння та коріння живих рослин. Знищується мікрофлора та фауна верхнього шару ґрунту, гинуть комахи, які є запилювачами рослин, їх личинки, дощові черв’яки та інші організми, які беруть участь в процесі утворення ґрунту, а також дрібні тварини, птахи та місця їх гніздування. Збіднюється склад трав, оскільки згорає насіння однорічних, дворічних, деяких багаторічних рослин та шар сухої трави, що утримував вологу, перегнивав, створював мікроклімат для існування багатьох рослин, тварин, комах, формував ґрунт. Руйнується гумус, погіршується якість ґрунтів, що призводить до зниження урожайності, зменшується їх протиерозійна стійкість. Щорічні пали в одно ... Читати далі »

Категория: Прес-релізи | Просмотров: 552 | Добавил: tanya | Дата: 30.10.2015

    З 10 по 13 листопада 2015 року на території Міжнародного виставкового центр, м. Київ, Броварський проспект, 15, проводитиметься XIII Міжнародний водний форум "AQUA UKRAINE-2015". Організаторами заходу є Мінприроди України, Мінрегіон України, Держводагенство України та міжнародний виставковий центр.
Проводиться у складі спеціалізованої виставки  та науково-практичних конференцій. Окремим напрямком заходу є спеціалізована виставка "Екологія підприємства", завданням якої є сприяння впровадженню найкращих світових технологій, що спрямовані на запобігання забрудненню водних ресурсів.
В останні роки ці заходи стали частиною комплексного виставкового проекту, що об’єднує низку напрямків – виставки ""Комунтех, ""Агрофорум, "Енергоефективність, Відновлювальна енергетика", "ДорТехЕкспо", "ЄвроБудЕкспо". 
Більш детальну інформацію можна отримати на веб-сайті міжнародного виставочного центру http://www.iec-expo.com.ua/aqua-ukraine-2015.html.

Категория: Анонси | Просмотров: 493 | Добавил: tanya | Дата: 29.10.2015

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 68 69 »
Google спільнота
Може бути цікаво!
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Органи влади
Актуально!
Місцева влада