Екоспільнота
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів новин

Держводагенством України затверджено нові Режими роботи основних водосховищ, водогосподарських систем басейну річки Південний Буг в умовах низької водності 2015 року. Ознайомитись

Категория: Новини | Просмотров: 420 | Добавил: vineco | Дата: 28.09.2015

   В разі використання мазуту як резервного палива необхідно отримати в установленому законодавством порядку дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел.

    Відповідно до ст.11 Закону України "Про охорону атмосферного повітря" викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами можуть здійснюватись на підставі дозволу, виданого суб’єкту господарювання, об’єкт якого належить до першої групи, центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері охорони навколишнього природного середовища, за погодженням з центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику в сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення, а об’єкт якого належить до другої або третьої групи, обласними, Київською, Севастопольською міськими державними адміністраціями, органом виконавчої влади Автономної Республіки Крим з питань охорони навколишнього природного середовища за погодженням з центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення. 

Категория: Новини | Просмотров: 523 | Добавил: tanya | Дата: 25.09.2015

   Державна служба геології та надр України звернулась до Департаменту екології та природних ресурсів з проханням розмістити на веб-сайті нижченаведену інформацію.

Найчастішими недоліками матеріалів для отримання дозволів на спеціальне водокористування є:

  1. Об'єми води, що заявлені суб'єктами господарювання в обґрунтуванні потреби у воді та розрахунку потреби у воді, не відповідають об'ємам води, що зазначені у клопотанні про погодження умов отримання дозволу на спецводокористування;
  2. Потужність свердловини не дозволяє здійснювати заявлений водовідбір;
  3. Відсутні дані про потужність свердловини.

Трапляються випадки, коли водокористувачами повторно надаються до ... Читати далі »

Категория: Новини | Просмотров: 615 | Добавил: tanya | Дата: 22.09.2015

З 23 по 26 вересня 2015 року у Вінницькому національному технічному університеті буде проведений «V-й Всеукраїнський з’їзд екологів з міжнародною участю». Відкриття та пленарне засідання відбудеться 24 вересня о 9:30 у актовій залі ВНТУНа з’їзд запрошені представники обласної та міської влади, департаменту екології та природних ресурсів, екологічної інспекції, бізнесмени та підприємці області, а також видатні екологи України і Європи – доктори наук, професори та академіки, фахівці-екологи, аспіранти та студенти. Під час роботи розглядатимуться екологічні питання, що торкаються безпосередньо міста Вінниці та Вінницької області, а саме: переробка та утилізація промислових і побутових відходів, інженерні шляхи вирішення екологічних проблем, альтернативні (відновлювальні) джерела енергії,  екологія людини, хімія довкілля та екотоксикологія, соціально-економічні проблеми сталого розвитку, екологічна освіта, виховання, культура тощо. Із задоволенням констатуємо, що чотири попередні Всеукраїнські з’їзди екологів з міжнародною участю пройшли успішно та викликали значний позитивний резонанс для розвитку екологічної галузі Вінниці, Подільського регіону та України в цілому. ... Читати далі »

Категория: Анонси | Просмотров: 533 | Добавил: tanya | Дата: 17.09.2015

     Програма створення та розвитку соціального партнерства в Україні  Форум "Найкращі соціальні проекти України проводить Конкурс Найкращий соціальний проект України -2015". На конкурс було подано 376 заявок.    До участі у другому етапі – народному голосуванні – допущено 198 проектів, які наразі виборюють право на вихід у ІІІ етап – оцінку експертів, а саме Конкурсною комісією лідерів соціальної сфери: міжнародних та національних фундацій, соціальних інвесторів, соціально-відповідального бізнесу, представників амбасад тощо. До ІІІ етапу можуть ввійти лише 30 проектів, які набрали найбільшу кількість голосів своєї громади.     Вінницьку область в галузі екології представляють такі проекти:

  1. ... Читати далі »
Просмотров: 553 | Добавил: tanya | Дата: 07.09.2015

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 68 69 »
Google спільнота
Може бути цікаво!
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Органи влади
Актуально!
Місцева влада