Екоспільнота
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 19 » Оголошення про створення Громадської ради при департаменті екології
18:20
Оголошення про створення Громадської ради при департаменті екології

 05 лютого 2015 року відбудуться установчі збори громадських організацій природоохоронного спрямування, метою яких є створення Громадської ради при Департаменті екології та природних ресурсів. Місце проведення зборів: приміщення Орхуського інформаційного центру при Департаменті екології та природних ресурсів. Адреса: м. Вінниця, вул.600-річчя, 19, телефон для довідок: 0432 431986. Початок зборів: о 17.00. Заява для участі в установчих зборах, написана у довільній формі, із зазначенням особи, яка буде представляти інтереси організації в Громадській раді, її біографічна довідка, інформація про діяльність громадської організації за останні два роки подається до каб. №16 з 09.00 до 18.00 з понеділка до п'ятниці включно. До заяви додається свідоцтво про реєстрацію організації та витяг із протоколу засідання організації, на якому прийняте рішення про представництво у Громадській раді. Документи надаються до 27.01.2015. Відповідальна особа: Лотоцька Тетяна Вікторівна, тел. 0432.431986, e-mail monit@vineco.gov.ua.

Громадська рада - постійно діючий колегіальний консультативно-дорадчий орган утворюється на підставі Постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996 для забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю органів виконавчої влади, налагодження ефективної взаємодії зазначених органів з громадськістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики.

Склад громадської ради буде сформовано на установчих зборах шляхом відкритого голосування за кандидатури, які добровільно заявили про бажання брати участь у роботі Громадської ради та були внесені громадськими організаціями.

Склад ініціативної групи: Мудрак Олександр Васильович, Кивун Едуард Михайлович, Коц Олександр Борисович, Литвиненко Анатолій Юрійович, Лотоцька Тетяна Вікторівна.

Категорія: Анонси | Переглядів: 824 | Додав: tanya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Google спільнота
Може бути цікаво!
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Органи влади
Актуально!
Місцева влада