Екоспільнота
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Новини

Стартував ІІ Міжнародний конкурс найкращих робіт з комп’ютерного моніторингу стану довкілля України серед учнів та студентів, який проводиться під патронатом Міністерства екології та природних ресурсів України за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Учасниками можуть бути будь-які особи, що мають статус учня чи студента навчального закладу і вік до 28 років.

Приймаються роботи, присвячені моніторингу стану природних ресурсів та процесу чи наслідків їх забруднення з використанням комп’ютерних засобів або інформаційних технологій (фото чи відеофіксація з прив’язкою фото до електронної карти; результати аналізу даних спостережень з використанням комп’ютерних програм; плакати або відеофільми з елементами екологічного моніторингу, синтезовані на комп’ютері; квадракоптери та безпілотні літаки для аерофотознімання; програмно-технічні вимірювальні системи та пристрої; програми для обробки даних космічної та аерофотозйомки; веб-сайти, геопортали, екологічні соціальні мережі чи додатки до мобільних пристроїв для покращення доступу населення до даних екологічного ... Читати далі »

Категория: Новини | Просмотров: 530 | Добавил: vineco | Дата: 16.03.2015

 Державне агенство земельних ресурсів України листом від 14.01.2015 року за № 6-28-022-215/2-15 інформувало Державну фіскальну службу України, обласні та Київську міську державні адміністрації, головні управління Держземагентств в областях та м. Києві, що коефіцієнт індексації нормативної грошової оцінки сільськогосподарських угідь, земель населених пунктів та земель несільськогосподарського призначення станом на 1 січня 2015 року за 2014 рік склав 1,249. Докладніше...

Категория: Новини | Просмотров: 896 | Добавил: vineco | Дата: 03.02.2015

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 11 »
Google спільнота
Може бути цікаво!
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Органи влади
Актуально!
Місцева влада