Екоспільнота
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 23 » Інституту екологічної безпеки та моніторингу довкілля ВНТУ - 10 років!
18:34
Інституту екологічної безпеки та моніторингу довкілля ВНТУ - 10 років!

 19 березня 2017 року виповнилось 10 років з дня створення інституту екологічної безпеки та моніторингу довкілля! За ці роки  інститут  пройшов складний шлях до своєї незалежності, було зроблено багато добрих справ і для університету, і для природоохоронної галузі в цілому.

Зараз наш інститут динамічно розвивається, здійснює підготовку майбутніх екологів та технологів із захисту довкілля та оптимістично крокує у майбутнє!

Привітати зі святом до нас завітали: ректор Грабко В.В., начальник Держекоінспекції у Вінницькій області Дубовий Ю. В., голови державних екзаменаційних комісії, ветерани інституту, випускники та викладачі. У вітальному слові директор Департаменту екології та природних ресурсів Вінницької держадміністрації Ткачук М. Ф., зокрема, відзначив:

10 років – це пора набуття зрілості, впевненості у своїх можливостях, період, коли колектив мужніє і гартується в непросту добу реформувань та щоденних організаційних турбот. Мужньо витримавши ці випробування Ваш заклад став справжньою кузнею кадрів, дав путівку в життя не одній сотні молодих висококваліфікованих спеціалістів.

Авторитет Інституту, здобутий копіткою працею, гідно примножується і вже давно відомий не лише в нашій області, але й далеко за її межами. Завдяки цілеспрямованій роботі адміністрації та керівництва Інституту екологія як наука набуває справжньої ціни, повертає собі справедливе визнання пріоритетної та перспективної сфери для досліджень.

На особливому рахунку - робота молодих науковців, які ставлять перед собою серйозні екологічні завдання і здобувають все нові й нові успіхи на цьому шляху. Окрема мова про студентів, значна частина з котрих набуває практичних навичок саме на базі нашого Департаменту. Молодь демонструє високий рівень професійної підготовки, застосовує свіжі погляди на вирішення тих чи інших екологічних проблем. Як мінімум троє з Ваших колишніх студентів пов’язали своє життя з державною службою і в різний час працювали в нашому Департаменті.

Тому вкрай важко переоцінити вашу діяльність в напрямку екологічної освіти та виховання, формування дбайливого ставлення до природних ресурсів, очищення української землі від небезпечних промислових та побутових відходів. Ваш заклад — надія і опора екологів у боротьбі із неефективним застосуванням засобів захисту рослин та мінеральних добрив, із застарілими поглядами на потенціал зелених технологій та відновлювальних джерел енергії.

Сподіваючись на подальшу плідну співпрацю, на глибоке професійне порозуміння, що завжди панувало між нами та багатьма вченими Вашого Інституту ще задовго до його народження, від щирого серця бажаю Вам чистого повітря, зеленого довкілля, блакитного неба, попутного вітру, смачної води, та свіжого хліба на столі! Миру, щастя, злагоди, міцного здоров'я Вам та Вашим родинам!

 

Переглядів: 794 | Додав: kostya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Google спільнота
Може бути цікаво!
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Органи влади
Актуально!
Місцева влада