Екоспільнота
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Головна » 2008 » Грудень » 18 » Створена Басейнова Рада Дністра
12:31
Створена Басейнова Рада Дністра
17 грудня начальник Держуправління Дмитро Бабич взяв участь у координаційній нараді, яка відбулась у с.Бояни Чернівецької області.

Метою наради стало створення  Басейнової Ради Дністра як дорадчого органу управління річки, обрання керівних органів та затвердження установчих документів.

Басейнова Рада Дністра утворена згідно з принципами басейнового управління водними ресурсами, визначеними  у Водному кодексі України та Водній Рамковій директиві Європейського Союзу.

Метою її діяльності є сприяння комплексному управлінню водними ресурсами басейну річки Дністер.

До складу Басейнової Ради входять представники державних органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, водокористувачів, громадських організацій та наукових установ. 

Вінницьку область у Раді представляють заступник голови облдержадміністрації Василь Черній, заступник голови обласної ради Віктор Вікалюк, начальник Басейнового управління водними ресурсами річки південний Буг Василь Гамлявий та начальник Державного управління охорони навколишнього природного середовища у Вінницькій області Дмитро Бабич.

Першочерговими завданнями Басейнової Ради Дністра є формування стратегії, програми та плану управління річковим басейном, а також  узгодження інтересів та координація дій суб'єктів управління й користування водними ресурсами річки на території  Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської, Чернівецької, Хмельницької, Вінницької та Одеської областей.

Категорія: Події | Переглядів: 955 | Додав: tanya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Google спільнота
Може бути цікаво!
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Органи влади
Актуально!
Місцева влада