Екоспільнота
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2008 » Грудень » 18 » Комісія обласної ради визначила першочергові завдання в галузі збільшення територій ПЗФ
09:39
Комісія обласної ради визначила першочергові завдання в галузі збільшення територій ПЗФ

     Постійна комісія обласної ради з питань охорони довкілля та раціонального використання надр окреслила перелік першочергових завдань для органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади в галузі збільшення територій природно-заповідного фонду, збереження та відтворення ландшафтних парків області. 

     Про необхідність прийняття такого рішення, досягнення та недоліки вже проведеної роботи, а також про першочергові заходи із розбудови природо-заповідного фонду області йшлося в доповіді головного спеціаліста Держуправління, фахівця в галузі заповідної справи Ірини Кононової. 

     Серед окреслених завдань – проведення інвентаризації цінних природних ландшафтів, що не входять до територій природно-заповідного фонду, з метою їх подальшої оцінки як перспективних заповідних об'єктів;  створення захисних лісонасаджень; залуження розорюваних земель, у тому числі берегів малих річок та водойм.

      Комісія підтримала підготовлений Держуправлінням проект рішення з даного питання й постановила винести його на розгляд найближчої сесії обласної ради

Категорія: Події | Переглядів: 788 | Додав: tanya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Google спільнота
Може бути цікаво!
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Органи влади
Актуально!
Місцева влада