Екоспільнота
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Травень » 13 » Перша Всеукраїнська конференція "Екологія води"
11:19
Перша Всеукраїнська конференція "Екологія води"
 У Вінниці пройшла перша Всеукраїнська конференція "Екологія води". Метою заходу було звернути увагу громадськості до якості питної води в Україні, популяризувати ідею дбайливого використання водних ресурсів, а також, у перспективі, об'єднати творчий потенціал країни для розробки та реалізації інноваційних методів очищення води та запобігання її забрудненню.
   Особлива увага була приділена визначенню води як енерго-інформаційної системи. Про це йшлося в доповідях Вальтера Данцера (Швейцарія), піонера у виробництві органічного харчування, який 20 років займається вивченням впливу якості води на продукти харчування; Катерини Коценко, доцента Київського економічного університету; Максима Багрійчука, наукового консультанта Інституту пасивного будівництва.
   Організаторами конференції виступили інститут екології людини (Київ), підприємство здорового харчування "Саяна" (Швейцарія), Централізована бібліотечна система (Вінниця). Активну участь в організаційних підготовчих роботах взяло Держуправління ОНПС у Вінницькій області.
Категорія: Події | Переглядів: 713 | Додав: tanya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Google спільнота
Може бути цікаво!
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Органи влади
Актуально!
Місцева влада