Екоспільнота
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Червень » 29 » Мінприроди попереджає про шахраїв на дорогах України
12:37
Мінприроди попереджає про шахраїв на дорогах України
Державній екологічній інспекції України стало відомо про факти перевірки транспортних засобів щодо вимірювань рівня викидів на дорогах України особами, які видають себе за екологів.

У зв’язку з цим повідомляємо, що відповідно до статті 222 Кодексу України про адміністративні правопорушення, за порушення, передбачене статтею 81 КУпАП (експлуатація автомототранспортних та інших пересувних засобів з перевищенням нормативів вмісту забруднюючих речовин у відпрацьованих газах) до відповідальності можуть притягувати лише органи внутрішніх справ.

Враховуючи вищевикладене, Держекоінспекція України радить водіям у разі виявлення посту «екологічного патруля» невідкладно повідомляти до органів внутрішніх справ.

Довідково: стаття 81 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Експлуатація автомототранспортних та інших пересувних засобів з перевищенням нормативів вмісту забруднюючих речовин у відпрацьованих газах

Експлуатація громадянами автомототранспортних та інших пересувних засобів і установок, у яких вміст забруднюючих речовин у відпрацьованих газах, а також рівень впливу фізичних факторів, здійснюваного, утворюваного ними під час роботи, перевищують установлені нормативи, –тягне за собою накладення штрафу від тридцяти до п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів.
За матеріалами сайту http://www.menr.gov.ua
Категорія: Події | Переглядів: 701 | Додав: vineco | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Google спільнота
Може бути цікаво!
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Органи влади
Актуально!
Місцева влада