Екоспільнота
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Червень » 29
Державній екологічній інспекції України стало відомо про факти перевірки транспортних засобів щодо вимірювань рівня викидів на дорогах України особами, які видають себе за екологів.

У зв’язку з цим повідомляємо, що відповідно до статті 222 Кодексу України про адміністративні правопорушення, за порушення, передбачене статтею 81 КУпАП (експлуатація автомототранспортних та інших пересувних засобів з перевищенням нормативів вмісту забруднюючих речовин у відпрацьованих газах) до відповідальності можуть притягувати лише органи внутрішніх справ.

Враховуючи вищевикладене, Держекоінспекція України радить водіям у разі виявлення посту «екологічного патруля» невідкладно повідомляти до органів внутрішніх справ.

Довідково: стаття 81 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Експлуатація автомототранспортних та інших пересувних засобів з перевищенням нормативів вмісту забруднюючих речовин у відпрацьованих газах

Експлуатація громадянами автомототранспортних та інших пересувних засобів і установок, у яких вміст забруднюючих речовин у відпрацьованих газах, а також рівень впливу фізичних факторів, здійснюваного, утворюваного ними під час роботи, перевищують установлені нормативи, –тягне за собою накладення штрафу від тридцяти до п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів.
За матеріалами сайту http://www.m ... Читати далі »
Категория: Події | Просмотров: 699 | Добавил: vineco | Дата: 29.06.2011

Google спільнота
Може бути цікаво!
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Органи влади
Актуально!
Місцева влада