Екоспільнота
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Ківтень » 01
Газета "Вінницька газета", 01.03.2011 (№ 17-18), стор. 15, "На Вінниччині стартує операція первоцвіт" Наталя Зелінська. Працівники Державної екологічно інспекції у Вінницькій області організовують рейдові перевірки до яких залучатимуться працівники МВС, обласного управління  лісового та мисливського господарства, ЗМІ та громадськість.
Газета "RIA ... Читати далі »
Категория: Огляд преси | Просмотров: 1000 | Добавил: tanya | Дата: 01.04.2011

   Спеціалістами Держуправління охорони навколишнього природного середовища підготовлений проект нормативного документу, який визначає механізм надання ставків, що знаходяться в басейнах річок загальнодержавного значення, у тимчасове користування на умовах оренди. Необхідність прийняття даного "Тимчасового порядку" пояснюється відсутністю в Україні нормативно-правового акту, в якому визначена процедура передачі в оренду водойм (ставків) для риборозведення. Разом з тим згідно Водного Кодексу України використання води для рибогосподарських потреб відноситься до спеціального водокористування і здійснюється на підставі дозволу на спеціальне водокористування.
   Оскільки на Вінниччині нараховується понад 4 тисячі ставків, "Тимчасовий порядок" має величезне значення як для регулювання відносин між орендарями ставків та державою, так і для забезпечення належних гідрологічного та гідрохімічного режимів водойм, що використовуються для риборозведення. Так, з метою збереження їх ... Читати далі »
Просмотров: 1765 | Добавил: tanya | Дата: 01.04.2011 | Комментарии (0)

Google спільнота
Може бути цікаво!
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Органи влади
Актуально!
Місцева влада