[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Ulia  
Форум » Обговорення » Обговорюємо екологічні проблеми, які Вас хвилюють » Забруднення сточними водами
Забруднення сточними водами
ГістьДата: Четвер, 24.02.2011, 16:26 | Повідомлення # 1
Група: Гости





Ми, жителі смт Крижопіль звертаємось до Вас припинити той безлад, який твориться в нас в селищі. Справа втім, що вже багато років місцевий сироробний завод скидає неочищенні стоки в лісову балку. Кругом стоїть сморід, сохне ліс. Ми неодноразово звертались за допомогою, але дальше обіцянок запустити очисні споруди, справа не пішла.

По прикладу сирзаводу пішло керівництво місцевого Водоканалу. В зв’язку з тим, що стоки на очисних спорудах очищались погано, очисні споруди після нового року взагалі закрили, а працівників які там працювали, начальник підприємства Басараба Д.Г. примусив написати заяви на звільнення, мотивуючи тим, що потім /може/ він знову прийме їх на роботу, але зарплату їм буде виплачувати центр зайнятості. Таким чином очисні споруди не працюють, неочищенні стоки течуть в ліс, залишаючи після себе сморід і висохші дерева.

Від імені жителів смт.Крижопіль

Т. Іванова

 
UliaДата: Понеділок, 14.03.2011, 17:13 | Повідомлення # 2
Група: Видалені





Дане питання не належить до компетенції Держуправління. Зверніться із письмовим зверненням на адресу Державної екологічної інспекції у Вінницькій області. Адреса: м.Вінниця, вул.600-річчя,19, Державна екологічна інспекція у Вінницькій області або за телефоном (0432)51-31-49.
 
Форум » Обговорення » Обговорюємо екологічні проблеми, які Вас хвилюють » Забруднення сточними водами
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: