vetal | Дата: Вівторок, 06.01.2015, 10:09 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Статус: Offline
| Інгредієнти для приготування курочки з пивом на банку: Тушка молодої курки (вага 1,5-2 кг) — 1 штука Пиво світле — 0, 5 літра Майонез 300-400 мл Спеції (будь-які, на ваш особистий розсуд) — за смаком Інвентар для приготування курочки з пивом на банку: Обробна дошка Миска Ножа Столова ложка Банку, об'ємом 0,5 Фольга Лист плита
Крок 1: Маринуємо курочку Візьміть курку добре обмийте її під водою і осушіть, потім рясно натріть її поверхню і внутрішність сіллю, чорним меленим перцем. Залиште в такому вигляді на годину, щоб вона могла просочитися.
Крок 2: Готуємо пивну суміш Візьміть чисту банку, обсяг якої становить 0,5 літра. Наповніть її спеціями, приблизно до половини банки, хоча можна і більше. Залийте в неї пиво і перемішайте.
Крок 3: Насаджуємо курку на банку і запікаємо Після того, як курка настоїться, надіньте її на банку і рясно обмажте зверху майонезом. Перемістіть її на середину листа, який заздалегідь змащений рослинним маслом. Навколо банки розкладіть нарізані скибочки картоплі, солодкого болгарського перцю і цибулі. Деко з гарніром накрийте фольгою. Це створить парниковий ефект для гарніру, тоді він не пригорить, а стане соковитим і злегка підсмажений. Потім помістіть деко з птицею і гарніром в холодну духовку, інакше банку при різкій високій температурі може лопнути. Протягом 20 хвилин запікайте курочку при 150 С*, потім можете підвищити градус до 200 С* і запікати ще близько 40 хвилин.
Крок 4: Подаємо курочку на банку з пивом Коли курочка досягне золотистого кольору, дістаньте деко з духовки і обережно обгорніть її поверхня і курячі крильця фольгою. З гарніру слід зняти фольгу для того, щоб дозволити картоплі та овочів трохи підрум'янитися. Помістіть деко назад в духовку і запікайте близько 20-30 хвилин. Тепер можете діставати курочку на банку з пивом і насолоджуватися її неймовірним смаком та ароматом! Приємного Вам апетиту!
|
|
| |
olesya1 | Дата: Вівторок, 06.01.2015, 10:32 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Статус: Offline
| Зачем готовить к пиву? Пивом нужно наслаждаться, а готовить могут неплохо и другие. Вот, например, неплохую курицу Бро могут доставить за приемлемую цену здесь http://www.zbscube.ru/goryachie-blyuda/item/72-kuritsa-bro Всегда тут беру и кальмары, и устрицы. А пиво - как уж бог пошлет...
Повідомлення відредагував olesya1 - Вівторок, 06.01.2015, 10:33 |
|
| |