Екоспільнота
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Березень » 28 » Спільне виїзне засідання колегії облдержадміністрації та обласної ради з питань благоустрою
12:30
Спільне виїзне засідання колегії облдержадміністрації та обласної ради з питань благоустрою
   25 березня 2011 року в смт Крижопіль відбулося спільне виїзне засідання колегії облдержадміністрації та обласної ради.  На розгляд поставлено питання організації робіт з благоустрою та поліпшення санітарного стану території області під час підготовки до Великодніх і Травневих свят.
   Колегія пройшла за участю голови Вінницької обласної державної адміністрації М.В. Джиги, голови обласної ради С.П. Татусяка, членів колегії облдержадміністрації та президії обласної ради, голів райдержадміністрацій, міських голів міст обласного значення та голів районних рад, начальників обласних управлінь, установ та організацій, начальників відділів інфраструктури райдержадміністрацій.
    З питання організації благоустрою та поліпшення санітарного стану території області виступив заступник голови обласної державної адміністрації Р.Б.Аксельрод, який проаналізував стан справ у даній галузі.
    З питань благоустрою учасників колегії інформували також начальник Державної екологічної інспекції у Вінницькій області Ю.В. Дубовий та начальник Вінницької обласної санітарно – епідеміологічної станції В.Г.Зайцева, а також керуючий Вінницько – Могилів – Подільською єпархією Української православної церкви архієпископ Вінницький та Могилів–Подільський Симеон.
    
Категорія: Події | Переглядів: 673 | Додав: Ulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Google спільнота
Може бути цікаво!
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Органи влади
Актуально!
Місцева влада