Екоспільнота
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Листопад » 29 » Фестиваль екологічних міні відеофільмів „ЕкоПогляд”.
11:15
Фестиваль екологічних міні відеофільмів „ЕкоПогляд”.
   Як уже повідомлялося у місцевих ЗМІ з метою виховання у дітей та молоді дбайливого ставлення до природи рідного краю, привернення уваги громадськості до вивчення та розв’язання екологічних проблем природничо-географічний факультет Вінницького державного педагогічного університету, ГО Вінницький обласний осередок Всеукраїнської екологічної ліги, БФ «Подільська громада», ВОО ВМГО «Демократичний Альянс», управління у справах сім’ї та молоді вінницької ОДА, Державне управління охорони навколишнього природного середовища у Вінницькій області, управління освіти Вінницької міської ради проводять обласний фестиваль екологічних міні відеофільмів „ЕкоПогляд”.
   Для участі у Фіналі Фестивалю за умовами конкурсу необхідно було до 15 жовтня 2011 року передати представнику обласної конкурсної комісії заявку від районного (міського) відділу у справах сім’ї та молоді (сім’ї, молоді та спорту) на участь у Фіналі та сценарій фільму (друкована та електронна версія короткого опису сюжету). У другому турі фестивалю планується перегляд та визначення переможців конкурсу та вручення нагород.
   Оскільки більшість шанувальників такого мистецтва і  поціновувачів довкілля з тих чи інших поважних причин не зможуть особисто переглянути ці фільми на великому екрані та прибути на церемонію віншування переможців, Держуправління за погодженням з організаторами акції вирішило викласти копії робіт на нашому сайті. З метою економії часу та трафіку фільми скомпресовано з низькою якістю, та, сподіваємось, це не позбавить їх властивої експресії та інформаційного наповнення.
Більше того, кожен з онлайн-глядачів отримає можливість проголосувати за ту чи іншу роботу, яка йому найбільше сподобалась. Напередодні Нового 2012 року інформацію про 3-х переможців глядацьких симпатій буде розміщено в новинах сайту. Увага! Результати онлайн-голосування ніяк не вплинуть на оцінювання робіт конкурсу офіційним журі і, беручи до уваги відсутність захисту від накруток лічильників та інших незалежних причин, не можуть бути власне абсолютним критерієм популярності роботи. 
   Держуправління бажає творчих успіхів та нових перемог усім учасникам фестивалю та сподівається, що усі вони принесуть користь на ниві охорони довкілля та раціонального природокористування...
Категорія: Події | Переглядів: 902 | Додав: vineco | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Google спільнота
Може бути цікаво!
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Органи влади
Актуально!
Місцева влада