Екоспільнота
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Листопад » 1 » До уваги суб'єктів господарювання, які утворюють відходи
11:41
До уваги суб'єктів господарювання, які утворюють відходи

У зв'язку із внесенням змін до "Порядку розроблення, затвердження і перегляду лімітів на утворення та розміщення відходів", затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 03.08.1998 року №1218 Департаментом призупинена видача дозволів на розміщення відходів та погодження лімітів на утворення та розміщення відходів до внесення змін у Регламент.
   Відповідно до п.8 Порядку до категорії власників, які звільняються від одержання лімітів на утворення та розміщення відходів належать власники відходів, які не підлягають включенню до реєстру об'єктів утворення, оброблення та утилізації відходів відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 31.08.1998 року №1360, дані власники подіють щороку через дозвільні центри, центри надання адміністративних послуг декларацію про відходи. 
  Реєстрація декларацій про відходи здійснюється на безоплатній основі. Декларація про відходи передаються до Департаменту екології та природних ресурсів. 
   З метою визначення необхідності отримання дозволу чи подання декларації про відходи, Департамент екології просить власників відходів подати довідку про нормативно допустимі обсяги утворення відходів по всім класам небезпеки.


 


Категорія: Прес-релізи | Переглядів: 2006 | Додав: tanya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Google спільнота
Може бути цікаво!
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Органи влади
Актуально!
Місцева влада