Екоспільнота
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Травень » 07

ЗВЕРНЕННЯ

Міжнародна благодійна організація «Екологія-Право-Людина» запрошує Вас та Ваших учнів долучитись до конкурсу «Зелені перлини», метою якого є залучення учнівської молоді до вивчення існуючих об’єктів природно-заповідного фонду і збору інформації про об’єкти, що заслуговують на заповідний статус.
На території України створено понад вісім тисяч об’єктів природно-заповідного фонду: від великих національних природних парків до незначних за площею пам’яток природи (окремі старовікові та меморіальні дерева, джерела, кургани тощо). Проте для більшості областей ніколи не видавались довідники природно-заповідного фонду, відсутні спеціальні інтернет-сайти. Зацікавленій людині - допитливому школяру, краєзнавцю або навіть досвідченому науковцю – практично неможливо знайти інформацію про більшість заповідних об’єктів України.
Вже зараз активісти-природоохоронці розпочали створення інтернет-сайтів про природно-заповідні об’єкти кожної області. Першими такі сайти створені для Київської (http://pryroda.in.ua/kyiv-region), Херсонської (htt ... Читати далі »

Категория: Події | Просмотров: 526 | Добавил: RCME | Дата: 07.05.2015

Шановні колеги, викладачі та студенти!

ЗАПРОШУЄМО взяти участь у Міжнародному науково-практичному семінарі «МЕНЕДЖМЕНТ ВІДХОДІВ ТА РЕСУРСОЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ. ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДОСВІД», який відбуватиметься у актовій залі корпусу №7 ВНТУ

З 12 ПО 20 ТРАВНЯ 2015 РОКУ З 14.30 ДО 17.30.

Лектор – реєстрований євроексперт швейцарського корпусу експертів SWISSCONTACT Франз Сталдер.

Учасникам семінару будуть видаватись міжнародні сертифікати.

 

Дирекція Інституту екологічної безпеки на моніторингу довкілля ВНТУ

Категория: Анонси | Просмотров: 494 | Добавил: RCME | Дата: 07.05.2015

Google спільнота
Може бути цікаво!
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Органи влади
Актуально!
Місцева влада