Екоспільнота
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 16

   В області стартувала перша міжрайонна природоохоронна акція "Збережи малу річку".  Ініціаторами виступили Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації, Басейнове управління водних ресурсів річки Південний Буг за підтримки райдержадміністрацій Барського, Мурованокуриловецького та Могилів-Подільського районів. Акція включатиме як практичні заходи, так і широку інформаційно-просвітницьку кампанію. ЇЇ метою є захист малих річок від забруднення та виснаження, забезпечення сталого функціонування річкових екосистем.

Цього року зусилля будуть спрямовані на очищення та відновлення річки Немія, яка бере свій початок у Барському районі та впадає у річку Дністер між м. Могилів-Подільський та с. Немія.

Початком заходу стала конференція на базі школи-гімназії смт Віндичани. Участь у її роботі взяли представники територіальних громад, через які протікає річка Немія: Копайгорода, Лучинця, Сугаків, Кричанівки, Борщівців, Озаринців, Немії, а також директор департаменту екології та природних ресурсів Володимир Крисько, начальник відділу використання водних ... Читати далі »

Категория: Події | Просмотров: 656 | Добавил: tanya | Дата: 16.03.2015

Стартував ІІ Міжнародний конкурс найкращих робіт з комп’ютерного моніторингу стану довкілля України серед учнів та студентів, який проводиться під патронатом Міністерства екології та природних ресурсів України за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Учасниками можуть бути будь-які особи, що мають статус учня чи студента навчального закладу і вік до 28 років.

Приймаються роботи, присвячені моніторингу стану природних ресурсів та процесу чи наслідків їх забруднення з використанням комп’ютерних засобів або інформаційних технологій (фото чи відеофіксація з прив’язкою фото до електронної карти; результати аналізу даних спостережень з використанням комп’ютерних програм; плакати або відеофільми з елементами екологічного моніторингу, синтезовані на комп’ютері; квадракоптери та безпілотні літаки для аерофотознімання; програмно-технічні вимірювальні системи та пристрої; програми для обробки даних космічної та аерофотозйомки; веб-сайти, геопортали, екологічні соціальні мережі чи додатки до мобільних пристроїв для покращення доступу населення до даних екологічного ... Читати далі »

Категория: Новини | Просмотров: 529 | Добавил: vineco | Дата: 16.03.2015

Google спільнота
Може бути цікаво!
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Органи влади
Актуально!
Місцева влада