Екоспільнота
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 02

   Звертаємо Вашу увагу на зміну реквізитів рахунків, які відкриті в Головному управлінні Державної казначейської служби України у Вінницькій області для зарахування у 2015 році до місцевих бюджетів орендної плати за надані в оренду ставки, які розташовані за межами населених пунктів (водний простір та земельну ділянку водного фонду). Див. зміни

Категория: Події | Просмотров: 571 | Добавил: tanya | Дата: 02.03.2015

  23 лютого в конференц-залі департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької обласної державної адміністрації відбулася Вінницька обласна нарада координаторів акції «Зробимо Україну чистою! – 2015». Координатори акції розповіли про плани проекту, історію акції в області та поділилися своїм досвідом роботи в минулі роки. На обласній нараді були присутні координатори акції в області, волонтери, представники органів державної влади. Присутні на засіданні виступили з промовами, розповіли про проект та закликали громадськість Вінниччини приєднатись до акції, яка цього року триватиме 25 квітня.

«Зробимо Україну чистою!-2015» – це щорічна одноденна всеукраїнська соціально-екологічна акція з прибирання та благоустрою засмічених зелених зон та місць громадського відпочинку. Акція в Україні кожного року збирає понад 170 тис. учасників.

... Читати далі »

Категория: Прес-релізи | Просмотров: 585 | Добавил: vineco | Дата: 02.03.2015

Google спільнота
Може бути цікаво!
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Органи влади
Актуально!
Місцева влада