Екоспільнота
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Липень » 22
   В Орхуському центрі, що діє при Держуправлінні охорони навколишнього природного середовища, відбувся круглий стіл з питань очистки водних об'єктів міста та покращання якості питної води. Метою зібрання було об'єднання творчого потенціалу однодумців для впровадження інноваційних методів очищення води та запобігання її забрудненню.
   В обговоренні взяли участь науковці національного аграрного та державного педагогічного університетів, спеціалісти КП "Вінницяоблводоканал", Басейнового управління водними ресурсами річки Південний Буг, держуправління охорони природи, центральної бібліотечної системи, представники громадської організації "Дім здоров'я" та ряду інших установ та організацій області.
   Серед традиційних піднімались також питання структуризації води; ознайомлення з результатами досліджень впливу такої води на ріст та якість сільськогосподарських культур, впровадження даного досвіду у інших галузях діяльності людини. У результаті обговорення учасники прийняли рішення створити робочу групу з поліпшення стану водних об'єктів м.Вінниці. Серед першо ... Читати далі »
Категория: Події | Просмотров: 797 | Добавил: tanya | Дата: 22.07.2011

Google спільнота
Може бути цікаво!
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Органи влади
Актуально!
Місцева влада