Екоспільнота
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Ківтень » 29 » Змагаємось за звання кращого природоохоронця.
16:40
Змагаємось за звання кращого природоохоронця.

Є таке тверде правило – сказав мені  Маленький принц –

 ранком встав,  прибрався   прибери свою планету ( Антуан де Сент Екзюпері).

 

 Державне управління охорони навколишнього природного середовища у Вінницькій області проводить обласний конкурс "Кращий природоохоронний захід".

Основною метою заходу є поширення серед широкої громадськості ідей практичної природоохоронної діяльності, підвищення екологічної культури громадян шляхом залучення їх до практичної природоохоронної роботи. 

Основними завданнями Конкурсу є: створення іміджу Вінницької області як екологічно чистого та культурного  регіонального центру; привернення уваги державних, громадських, комерційних організацій та  широких кіл громадськості до проблем охорони навколишнього природного середовища; популяризація прикладів позитивної практики запровадження природоохоронних заходів.

Учасниками конкурсу є учнівська та студентська молодь,  громадські екологічні організації, громадські організації, в установчих документах яких природоохоронна діяльність зазначена як один із видів діяльності, центри екологічної освіти та інформації, всі небайдужі громадяни України. Роботи можуть бути виконані колективно або індивідуально.  

 Напрями діяльності, що підтримуються Конкурсом:

·         Роботи із створення та оздоровлення окремих  природних об’єктів. А саме: створення зелених насаджень та догляд за ними, упорядкування джерел, берегів водойм, здійснення заходів з відновлення історично сформованих природних ландшафтів  тощо.

·         Дослідження природних елементів даної місцевості з подальшим наданням пропозицій щодо створення об'єктів природно-заповідного фонду. Створення "екологічних навчальних стежок" та догляд за ними.  Вивчення стану природних об'єктів та розробка й реалізація планів дій з їх оздоровлення.

·         Поширення серед громадськості, керівників підприємств,  посадових осіб органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування різнопланової інформації про стан довкілля даної місцевості з відповідними пропозиціями його покращання.

               Роботи приймаються до 25 травня 2009 року. Оголошення переможців – 5 червня.

Підведення підсумків конкурсу проводить конкурсна комісія, до складу якої входять екологи та представники підприємств-спонсорів.

Переможці  конкурсу (І, ІІ, ІІІ місця) нагороджуються цінними подарунками та почесними грамотами.

Кращі роботи будуть розміщені на сайті Державного управління охорони навколишнього природного середовища у Вінницькій області.

Категорія: Надзвичайні ситуації | Переглядів: 878 | Додав: tanya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Google спільнота
Може бути цікаво!
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Органи влади
Актуально!
Місцева влада