Екоспільнота
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2008 » Грудень » 19 » Ще одна перемога на шляху до громадянського суспільства
14:48
Ще одна перемога на шляху до громадянського суспільства

У місті Калинівка відбулись громадські слухання щодо проведення робіт з ліквідації інфраструктури зберігання гептилу на об'єкті зберігання ракетного палива "Калинівка", які здійснює Державне підприємство Міністерства оборони України "Українська авіаційна транспортна компанія".  

В слуханнях взяв участь заступник начальника відділу комплексного управління природоохоронною діяльністю Юрій Козловський.

У березні цього року даний проект проходив державну екологічну експертизу в Державному управлінні охорони навколишнього природного середовища у Вінницькій області. Був повернутий на доопрацювання, оскільки порушував вимоги чинного законодавства, зокрема, не представив результати громадських слухань. Також у висновку Держуправління було зазначено, що проект має пройти остаточну експертизу на рівні Міністерства охорони навколишнього природного середовища України, оскільки даний вид діяльності становить підвищену екологічну небезпеку й потребує особливої уваги. 

Громадськість Калинівки  не підтримала представлений проект, рекомендувавши ДП "Українська авіаційна транспортна компанія" витримати процедуру оформлення проектної документації, представити всі необхідні дозвільні документи на проектування та експертні висновки на відповідність проекту вимогам нормативних документів. І лише після цього ще раз провести громадські слухання з даного питання.  

Категорія: Надзвичайні ситуації | Переглядів: 802 | Додав: tanya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Google спільнота
Може бути цікаво!
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Органи влади
Актуально!
Місцева влада