Екоспільнота
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2008 » Жовтень » 22 » Екологічний стан районів, що постраждали від повені, станом на 21.10.2008
10:25
Екологічний стан районів, що постраждали від повені, станом на 21.10.2008
      Основні показники якості води у річці Дністер та її притоках стабілізувались, відбувається незначне їх коливання у зв'язку із погодними умовами.
За даними державного посту гідрометеорологічної мережі, який розташований на території Могилів-Подільської аварійно-рятувальної служби "Дністер", рівень води у річці Дністер в межах м. Могилева-Подільського станом на 21 жовтня 2008 року знаходиться в межах норми і становить 192см.
    За даними Ямпільської районної комунальної рятувально-водолазної служби рівень води у річці Дністер в межах міста Ямпіль станом на 21 жовтня 2008 року становить 210см.
Продовжуються роботи з санітарної очистки населених пунктів. На територіях, що постраждали від стихійного лиха було виявлено 107 та ліквідовано 92 несанкціонованих сміттєзвалища (станом на 21.10.2008 року).
      Епідемічна ситуація у зонах підтоплення не ускладнювалась, спалахів інфекційних захворювань та масових харчових отруєнь не виникало.
   Триває посилений державний санітарно-епідеміологічний нагляд за об'єктами підвищеного ризику: водопостачання, торгівлі харчовими продуктами, дитячими та підлітковими закладами. Здійснюється постійний моніторинг якості питної води. Проведено дезінфекцію 2008 колодязів.
   Для проведення профілактичних щеплень отримано гуманітарну допомогу від державного підприємства "УКРВАКЦИНА" – 332 дози вакцини для профілактики вірусного гепатиту А. Проведено вакцинацію 302 осіб декретованого контингенту.
Категорія: Надзвичайні ситуації | Переглядів: 1091 | Додав: tanya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Google спільнота
Може бути цікаво!
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Органи влади
Актуально!
Місцева влада