Екоспільнота
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 14 » Досвід державно-громадського партнерства у впровадженні сучасних ІТ інструментів
10:07
Досвід державно-громадського партнерства у впровадженні сучасних ІТ інструментів

 14 березня представниками Google Україна в рамках проекту «Цифрове перетворення Вінниччини» влаштовано регіональний круглий стіл "Досвід державно-громадського партнерства у впровадженні сучасних ІТ інструментів". Захід проводився в арт-майстерні "Інтер-шик" і був спрямований на представників неурядових громадських екологічних організацій та заступників голів районних державних адміністрацій, що відповідають за питання екології.  

В рамках семінару було представлено чотири уже реалізованих проекти з впровадження ІТ технологій у сферах підвищення туристичної привабливості, інвестиційного потенціалу регіону та охорони навколишнього природного середовища.

Метою цих зустрічі було визначення шляхів подальшої співпраці, постановка конкретних цілей та завдань, які Сторони зможуть реалізувати на регіональному рівні вже найближчим часом. Кампанія цифрового перетворення регіонів України – це державно-приватне партнерство для розвитку регіонів України за допомогою використання цифрових технологій. Партнерами проекту виступають Google Україна, обласні державні адміністрації, обласні ради, місцеві ради, туристичні та бізнес асоціації, ВУЗи, місцеві неурядові організації, активісти.

Наразі, за результатами реалізації кампанії на території Львівської, Рівненської, Івано-Франківської, Херсонської, Миколаївської, Одеської та Кіровоградської областей, пріоритетами діяльності у проекті «Цифрового перетворення» визначено чотири ключових напрями: підвищення рівня цифрової грамотності громадян, розширення сфери використання цифрових технологій у роботі та повсякденній діяльності, підвищення туристичного та інвестиційного потенціалу областей, залучення представників органів державної влади, бізнесу, та місцевих громад до розвитку регіону за допомогою використання цифрових технологій, а у 2016 році додано ще один – екологія та охорона довкілля.

Серед інших, кого зацікавило партнерство у сфері ІТ-технологій, стали начальник Державної екологічної інспекції у Вінницькій області Ю.Дубовий та директор Департаменту екології та природних ресурсів у Вінницькій області М.Ткачук. 

За матеріалами сайту http://info.ecoukraine.org/

Переглядів: 360 | Додав: kostya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Google спільнота
Може бути цікаво!
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Органи влади
Актуально!
Місцева влада