Екоспільнота
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 27

Про це сьогодні зазначив директор Департаменту екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації Микола Ткачук на щопонеділковій апаратній нараді з керівниками Департаментів та служб регіону, презентуючи основні пріоритети діяльності департаменту у 2017 році .

За словами Миколи Ткачука, напрямок збільшення площі природно-заповідного фонду є надзвичайно важливим з огляду на євроінтеграційну політику України. Так, Законом України "Про Основні засади (стратегію) державної екологічної політики України на період до 2020 року" передбачено розширення площі природно-заповідного фонду до 15 відсотків території країни.

«На 2017 рік заплановано розширення площі 2 та оголошення 14 нових об’єктів природно-заповідного фонду. Серед них 11 ландшафтних та ботанічних заказників, 4 гідрологічні пам’ятки природи. А також 1 ботанічна пам’ятка природи та територія, що відома під назвою «Іллінецький кратер». Географія нових об’єктів охоплює Козятинський, Іллінецький, Жмеринський, Чечельницький, Шаргородський, Теплицький, Мурованокуриловецький райони», - зазначив Микола Ткачук.

Також, керівник Департаменту екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації зазначив, що при очевидній необхідності заповідання названих територій, їх загальна площа є невеликою і суттєво не впливає на збільшення відсотка природно-заповідного фонду області. Саме тому, ... Читати далі »

Просмотров: 838 | Добавил: kostya | Дата: 27.03.2017

Google спільнота
Може бути цікаво!
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Органи влади
Актуально!
Місцева влада