Екоспільнота
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 23

 19 березня 2017 року виповнилось 10 років з дня створення інституту екологічної безпеки та моніторингу довкілля! За ці роки  інститут  пройшов складний шлях до своєї незалежності, було зроблено багато добрих справ і для університету, і для природоохоронної галузі в цілому.

Зараз наш інститут динамічно розвивається, здійснює підготовку майбутніх екологів та технологів із захисту довкілля та оптимістично крокує у майбутнє!

Привітати зі святом до нас завітали: ректор Грабко В.В., начальник Держекоінспекції у Вінницькій області Дубовий Ю. В., голови державних екзаменаційних комісії, ветерани інституту, випускники та викладачі. У вітальному слові директор Департаменту екології та природних ресурсів Вінницької держадміністрації Ткачук М. Ф., зокрема, відзначив:

10 років – це пора набуття зрілості, впевненості у своїх можливостях, період, коли колектив мужніє і гартується в непросту добу реформувань та щоденних організаційних турбот. Мужньо витримавши ці випробування Ваш заклад став справжньою кузнею кадрів, дав путівку в життя не одній сотні молодих висококваліфікованих спеціалістів.

Авторитет Інституту, здобутий копіткою працею, гідно примножується і вже давно відоми ... Читати далі »

Просмотров: 790 | Добавил: kostya | Дата: 23.03.2017

У прес-центрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА відбулося чергове пряме включення з Кабінетом Міністрів України в рамках проведення експертних зустрічей для обговорення пріоритетів діяльності Уряду. Темою для обговорення в студіях областей цього разу визначено - збереження природної спадщини.

Міністерство екології та природних ресурсів України розробило проект Закону України про збереження природних оселищ та видів природної фауни і флори європейського значення в Україні. За словами директора департаменту з питань заповідної справи Мінприроди Ігоря Іваненка, який коротко представив даний законопроект: «Завдання законодавства в даній царині є врегулювання відносин у сфері забезпечення підтримки біорозмаїття шляхом збереження природних оселищ та видів природної фауни і флори європейського значення в Україні».

Як відзначили наукові експерти, присутні в регіональних студіях, прийняття даного закону є необхідним кроком, адже саме він визначить правові основи збереження природних оселищ та флори і фауни європейського значення.

У Вінницькій студії доцент кафедри біології Вінницького державного педагогічного університету ім.Коцюбинського Оле ... Читати далі »

Категория: Новини | Просмотров: 843 | Добавил: kostya | Дата: 23.03.2017

Google спільнота
Може бути цікаво!
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Органи влади
Актуально!
Місцева влада