Екоспільнота
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 17

17 березня у приміщенні Вінницької академії неперервної освіти відбувся перший  «Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку у Вінницькій області», до участі у якому запрошені волонтери, представники громадських неурядових організацій, органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування, серед яких - Вінницька муніципальна інспекція, Департамент освіти та науки, Департамент екології та природних ресурсів, депутати Вінницької обласної та міської рад.

На Форум завітали представники національної команди, які розповіли про роботу Let’s do it, Ukraine в попередні роки та про плани на майбутнє. Організатори акції закликали молодь та волонтерів до визначення локацій та подальшого прибирання. Цього року активісти планують залучити вдвічі більше людей, ніж минулого року.

Серед планів найближчої перспективи - ЧистоFest – екологічно-розважальний захід, на якому організатори розкажуть про підсумки прибирання. Також було анонсовано про появу 4 квітня 2017 року мобільного додатка, який дозволить краще комунікувати учасникам акції та викладати фото прибраних територій в онлайн-режимі. 

Представники Департаменту підкреслили цьогорічну особливість акції - сміття збиратиметься в різнокольорові пакети з метою можливості подальшого досортовування ... Читати далі »

Категория: Події | Просмотров: 462 | Добавил: kostya | Дата: 17.03.2017 | Комментарии (0)

Google спільнота
Може бути цікаво!
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Органи влади
Актуально!
Місцева влада