Екоспільнота
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 14

 14 березня представниками Google Україна в рамках проекту «Цифрове перетворення Вінниччини» влаштовано регіональний круглий стіл "Досвід державно-громадського партнерства у впровадженні сучасних ІТ інструментів". Захід проводився в арт-майстерні "Інтер-шик" і був спрямований на представників неурядових громадських екологічних організацій та заступників голів районних державних адміністрацій, що відповідають за питання екології.  

В рамках семінару було представлено чотири уже реалізованих проекти з впровадження ІТ технологій у сферах підвищення туристичної привабливості, інвестиційного потенціалу регіону та охорони навколишнього природного середовища.

Метою цих зустрічі було визначення шляхів подальшої співпраці, постановка конкретних цілей та завдань, які Сторони зможуть реалізувати на регіональному рівні вже найближчим часом. Кампанія цифрового перетворення регіонів України – це державно-приватне партнерство для розвитку регіонів України за допомогою використання цифрових технологій. Партнерами проекту виступають Google Україна, обласн ... Читати далі »

Просмотров: 359 | Добавил: kostya | Дата: 14.03.2017

Google спільнота
Може бути цікаво!
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Органи влади
Актуально!
Місцева влада