Екоспільнота
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 13

 Обговорення відбувалось під час підсумкової наради відповідно до плану роботи обласної державної адміністрації на І квартал 2017 року, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 23.12.2016 № 950.

Основними питаннями, про які йшлося під час наради, були питання збереження та відтворення природних ресурсів, послаблення негативного впливу на довкілля, пом’якшення наслідків змін клімату, збереження біотичного та ландшафтного різноманіття, взаємодія з громадськістю та ЗМІ.

Результатом співпраці Департаменту з облдержадміністрацією, обласною радою, постійно діючою депутатською комісією з питань охорони довкілля та раціонального використання надр, територіальними громадами є підтримка у регіоні належного рівня екологічної безпеки та стабільне зростання площі природно-заповідного фонду.

Завдання в галузі охорони довкілля визначені Стратегією збалансованого регіонального розвитку Вінницької області на період до 2020 року та вирішуються шляхом реалізації заходів, які передбаченні Регіональною програмою охорони навколишнього природного середовища та раціонального використання природних ресурсів на 2013 ... Читати далі »

Просмотров: 299 | Добавил: kostya | Дата: 13.03.2017 | Комментарии (0)

Google спільнота
Може бути цікаво!
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Органи влади
Актуально!
Місцева влада