Екоспільнота
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Грудень » 07

 7 грудня на базі агрономічного факультету ВНАУ відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція «Екологічні проблеми сільського виробництва». Серед вчених та молодих науковців до участі в її роботі були запрошені і представники органів державної виконавчої влади у сфері захисту навколишнього середовища – Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації та Державної екологічної інспекції у Вінницькій області.

Основною проблематикою конференції стали концептуальні підходи до вирішення екологічних проблем сільського виробництва; інноваційні рішення, тенденції та перспективи наукових досліджень для підвищення продуктивності агроценозів із збереженням родючості ґрунтів, зменшенням техногенного забруднення та поліпшенням якості вирощеної продукції. У виступі директора департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації М.Ткачука було зосереджено увагу на основних природоохоронних заходах, які впроваджує Департамент для досягнення оптимального балансу в навколишньому середовищі.

Йшлося, зокрема,  про стан забруднення атмосферного повітря, поверхневих водойм,  ґрунтів та пов’язані з ц ... Читати далі »

Категория: Події | Просмотров: 481 | Добавил: kostya | Дата: 07.12.2016 | Комментарии (0)

Google спільнота
Може бути цікаво!
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Органи влади
Актуально!
Місцева влада