[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: vineco  
Форум » Обговорення » Натуральні страви, екологічні рецепти, харчова продукція без ГМО » Курочка з пивом на банку (Курка має бути домашня, не швидкого приготування!!!)
Курочка з пивом на банку
vetalДата: Вівторок, 06.01.2015, 10:09 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline

Інгредієнти для приготування курочки з пивом на банку:
Тушка молодої курки (вага 1,5-2 кг) — 1 штука
Пиво світле — 0, 5 літра
Майонез 300-400 мл
Спеції (будь-які, на ваш особистий розсуд) — за смаком
Інвентар для приготування курочки з пивом на банку:
Обробна дошка
Миска
Ножа
Столова ложка
Банку, об'ємом 0,5
Фольга
Лист
плита


Крок 1: Маринуємо курочку
Візьміть курку добре обмийте її під водою і осушіть, потім рясно натріть її поверхню і внутрішність сіллю, чорним меленим перцем. Залиште в такому вигляді на годину, щоб вона могла просочитися.

Крок 2: Готуємо пивну суміш
 Візьміть чисту банку, обсяг якої становить 0,5 літра. Наповніть її спеціями, приблизно до половини банки, хоча можна і більше. Залийте в неї пиво і перемішайте.  

Крок 3: Насаджуємо курку на банку і запікаємо
Після того, як курка настоїться, надіньте її на банку і рясно обмажте зверху майонезом. Перемістіть її на середину листа, який заздалегідь змащений рослинним маслом. Навколо банки розкладіть нарізані скибочки картоплі, солодкого болгарського перцю і цибулі. Деко з гарніром накрийте фольгою. Це створить парниковий ефект для гарніру, тоді він не пригорить, а стане соковитим і злегка підсмажений. Потім помістіть деко з птицею і гарніром в холодну духовку, інакше банку при різкій високій температурі може лопнути. Протягом 20 хвилин запікайте курочку при 150 С*, потім можете підвищити градус до 200 С* і запікати ще близько 40 хвилин.  

Крок 4: Подаємо курочку на банку з пивом
Коли курочка досягне золотистого кольору, дістаньте деко з духовки і обережно обгорніть її поверхня і курячі крильця фольгою. З гарніру слід зняти фольгу для того, щоб дозволити картоплі та овочів трохи підрум'янитися. Помістіть деко назад в духовку і запікайте близько 20-30 хвилин. Тепер можете діставати курочку на банку з пивом і насолоджуватися її неймовірним смаком та ароматом!
Приємного Вам апетиту! biggrin
 
olesya1Дата: Вівторок, 06.01.2015, 10:32 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Зачем готовить к пиву? Пивом нужно наслаждаться, а готовить могут неплохо и другие. Вот, например, неплохую курицу Бро могут доставить за
приемлемую цену здесь  http://www.zbscube.ru/goryachie-blyuda/item/72-kuritsa-bro  Всегда тут беру и кальмары, и устрицы. А пиво - как уж бог пошлет... smile


Повідомлення відредагував olesya1 - Вівторок, 06.01.2015, 10:33
 
Форум » Обговорення » Натуральні страви, екологічні рецепти, харчова продукція без ГМО » Курочка з пивом на банку (Курка має бути домашня, не швидкого приготування!!!)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: